Ørnefisk, selleri og hummer

Bocuse d'Or har afsløret temaet for tallerkenretten, og det bliver med fokus på ingredienser fra både hav og jord. Teamet skal præsentere:

  • En selleriduo bestående af:

    • To ens stykker knoldselleri (70% skal være ren knoldselleri)

    • 16 ens garneringer af bladselleri med blade

Disse præsenteres først på fad for dommerne og anrettes derefter på tallerken som en elegant restaurantservering sammen følgende:

  • Ørnefisk og hummer skal forenes i én samlet varm servering med 16 portioner

  • Hummeren skal fremhæve fisken, som er hovedingrediensen

  • Der skal laves to saucer:

    • En varm hummer-sabayon (uden sifon)

    • En valgfri sauce

Tallerkenretten skal afspejle deltagerens nationale madkultur og serveres på konkurrencens officielle tallerkener.

Forrige
Forrige

Kom med til Bocuse d'Or Verdensmesterskab 2025

Næste
Næste

Opgaven til fadretten er afsløret