Opgaven til fadretten er afsløret

Bocuse d'Or har afsløret temaet for fadserveringen, og det er en spændende udfordring, teamet står overfor. Opgaven bliver at forene råvildt, foie gras og te i en ret, der både respekterer traditionen og udfordrer det velkendte:

  • Hovedstykket skal være en dyrekølle med ben, som skal præsenteres i tre hovedstykker på fadet.

  • En tærte med dyrekød og foie gras, som skal serveres varm og skæres i 16 portioner ved bordet.

  • En garniture udelukkende baseret på frugt fra Danmark.

  • 16 to-farvede forseglede ravioli med en klarificeret consommé af dyr, smagt til med te.

Med denne afsløring skruer drengene nu op for træningsintensiteten. Næste vigtige dato i kalenderen er 15. november, hvor vi får at vide, hvad ingredienserne til tallerkenretten bliver.

Forberedelserne til Lyon 2025 er for alvor i gang!

Forrige
Forrige

Ørnefisk, selleri og hummer

Næste
Næste

Sebastian vinder EM!