Bestyrelsen for Akademiet Bocuse d’Or Danmark

  • METTE GAMMICCHIA

    Formand

    Chef for Marked & Ernæring i Landbrug & Fødevarer. Mette har stor erfaring med branding af fødevarer og gastronomi og har udviklet et stort netværk i fødevarebranchen. Hun har været med i bestyrelsen for Bocuse d’Or Akademiet siden 2016 og har erfaring med fundraising og bestyrelsesarbejde.

  • FINN STURE MADSEN

    Kasserer/bestyrelsesmedlem

    COO i Danske Shoppingcentre med driftsansvaret for 11 store danske shoppingcentre bla. Lyngby Storcenter og Frederiksberg Centret.

    Gennem 15 år havde Finn ansvaret for Tivolis restauranter og gastronomiske profil.

  • FRANCIS CARDENAU


    Præsident og jurymedlem

    Francis Cardenau har haft stor indflydelse på dansk gastronomi siden 1980’erne, hvor han satte nye standarder med restauranter som Kommandanten og Le Sommelier .

    Som præsident i Bocuse d’Or Danmark er han en central figur i at styrke Danmarks position på den internationale gastronomiske scene. Med sin erfaring, præcision og kompromisløse tilgang til smag fungerer han som mentor for de kokke, der repræsenterer Danmark i konkurrencen.

    I dag leder Francis virksomheden CARDENAU, hvor han sammen med sin familie arbejder for at fremme god smag og gastronomisk kvalitet. Hans engagement i Bocuse d’Or handler ikke kun om konkurrencen, men om at løfte dansk gastronomi og inspirere den næste generation af kokke.

  • SØREN GADE

    Bestyrelsesmedlem

  • SØREN ANDERSEN


    Bestyrelsesmedlem

    Særlig rådgiver for erhvervsministeren og tidligere pressechef i Landbrug & Fødevarer, hvor han har opbygget et stærkt netværk i fødevarebranchen. Med sin journalistiske baggrund og omfattende erfaring med pressearbejde bidrager han med strategisk kommunikation til styrkelse af Bocuse d'Or Danmarks position. Hans fokus er at øge konkurrencens synlighed og gennemslagskraft for derigennem at løfte både kokkefaget og dansk gastronomi. Han ser et unikt potentiale i Sebastian Holberg, en af Danmarks yngste kandidater, hvis erfaring og det velfungerende team omkring ham skaber forventninger om en podieplads.

  • DORTE GLEIE

    Bestyrelsesmedlem

    Dorte Gleie, executive advisor, har over 20 års erfaring som CEO og leder i restaurations- og oplevelsesbranchen, og bringer værdifuld indsigt til bestyrelsen inden for områder som strategisk ledelse, forretningsudvikling og drift af spisesteder. Hun ser dansk deltagelse i Bocuse d'Or som afgørende for Danmarks position på det gastronomiske verdenskort og for at tiltrække unge talenter til branchen.

  • THOMAS HERMAN

    Bestyrelsesmedlem

    Kok, forfatter og medvært i madprogrammer som Masterchef, Thomas Herman har en imponerende baggrund fra flere Michelin-restauranter som køkkenchef på Kong Hans Kælder og sin egen restaurant, Herman.

    Herman arbejder med at skabe sublime smagsoplevelser og har vundet talrige priser i kokkekonkurrencer. Hermans ekspertise med den danske Bocuse-kandidater for at skabe enestående smagsoplevelser.

  • POUL GORELL

    Bestyrelsesmedlem

    Business Development Manager Zone Europe hos Nestlé Professional.

    Poul Gorell arbejder med Bocuse d'Ors sponsor- og partneraktivitet i tæt samarbejde med generalsekretæren og bestyrelsen. 

    Poul Gorell har støttet Bocuse d'Or Danmark og fulgt kandidaterne i Lyon siden 2011.

  • PETER HUSTED SYLVEST

    Bestyrelsesmedlem

    Partner i Simmering Copenhagen, har i mere end 25 år haft et professionelt fokus på at fortælle om det unikke ved dansk/nordisk design og fødevarer. Har været tæt på Bocuse d'Or i over 10 år og har arbejdet sammen med tidligere kandidater. 

  • KASPER FOGH


    Bestyrelsesmedlem

    Direktør for Tech og Media hos konsulenthuset Ruud Pedersen og medstifter af Madens Folkemøde, har omfattende erfaring med politisk kommunikation og public affairs. Med sin baggrund som udviklingschef i Food Organisation of Denmark bidrager han med strategisk ekspertise i positioneringen af dansk gastronomi. Han ser Bocuse d'Or som et afgørende element i brandingen af Danmark som fødevarenation og arbejder målrettet for at øge konkurrencens synlighed samt inspirere næste generation af kokketalenter.