Dansk sølv ved Bocuse d’Or
Danmark har igen markeret sig flot på den internationale gastronomiske scene med en fornem sølvmedalje ved Bocuse d'Or i Lyon. Sebastian og Phillip viste fremragende køkkenhåndværk i verdens mest prestigefyldte kokkekonkurrence, hvor de konkurrerede mod de bedste kokke fra hele verden.
I et tæt kapløb med de nordiske lande vandt Frankrig guld, Danmark sølv og Sverige bronze, mens Norge fik en specialpris for bedste tallerkenservering. Det er 20. gang vi deltager i konkurrencen og ikke mindre end 9. gang, at en dansk kok står på vinderpodiet.
"Det er helt fantastisk - jeg er pavestolt! Konkurrencen var virkelig hård i år og der var mange dygtige kokke med, så derfor er jeg særlig stolt af, at vi fik så flot en placering. Men det fungerede også godt, da vi stod i køkkenet, og min assistent Phillip Nilsen og jeg havde et super godt samarbejde," siger Sebastian Holberg Svendsgaard.
Formand for Akademiet for Bocuse d’Or Danmark, Mette Gammicchia, understreger betydningen af resultatet: "Den flotte placering som Sebastian og teamet har fået, viser fortsat at Danmark klarer sig godt i gastronomiske øjne. Vi har gennem de seneste år oplevet et stort indtog af gastro-turister i Danmark i takt med den meget medieomtale som de danske kokke og restauranter får."
Vær med til at fejre det flotte resultat til vores “Velkommen hjem-reception” Mandag d. 3. februar kl. 16.00-18.00 på Hotel- & Restaurantskolen.
Adresse: Vigerslev Allé 18, 2500 Valby Lokation: Tjenerhuset - den store sal til venstre efter Bocuse d’or køkkenet
Tilmelding er nødvendig og skal ske senest torsdag d. 29. januar via info@bocusedor.dk med angivelse af antal deltagere.
Vi glæder os til at fejre det danske holds flotte præstation sammen med alle, der har støttet og fulgt deres vej til sølvmedaljen.