Dansk sølv ved Bocuse d’Or

Danmark har igen markeret sig flot på den internationale gastronomiske scene med en fornem sølvmedalje ved Bocuse d'Or i Lyon. Sebastian og Phillip viste fremragende køkkenhåndværk i verdens mest prestigefyldte kokkekonkurrence, hvor de konkurrerede mod de bedste kokke fra hele verden.

I et tæt kapløb med de nordiske lande vandt Frankrig guld, Danmark sølv og Sverige bronze, mens Norge fik en specialpris for bedste tallerkenservering. Det er 20. gang vi deltager i konkurrencen og ikke mindre end 9. gang, at en dansk kok står på vinderpodiet.

"Det er helt fantastisk - jeg er pavestolt! Konkurrencen var virkelig hård i år og der var mange dygtige kokke med, så derfor er jeg særlig stolt af, at vi fik så flot en placering. Men det fungerede også godt, da vi stod i køkkenet, og min assistent Phillip Nilsen og jeg havde et super godt samarbejde," siger Sebastian Holberg Svendsgaard.

Formand for Akademiet for Bocuse d’Or Danmark, Mette Gammicchia, understreger betydningen af resultatet: "Den flotte placering som Sebastian og teamet har fået, viser fortsat at Danmark klarer sig godt i gastronomiske øjne. Vi har gennem de seneste år oplevet et stort indtog af gastro-turister i Danmark i takt med den meget medieomtale som de danske kokke og restauranter får."

Vær med til at fejre det flotte resultat til vores “Velkommen hjem-reception” Mandag d. 3. februar kl. 16.00-18.00 på Hotel- & Restaurantskolen.

Adresse: Vigerslev Allé 18, 2500 Valby Lokation: Tjenerhuset - den store sal til venstre efter Bocuse d’or køkkenet

Tilmelding er nødvendig og skal ske senest torsdag d. 29. januar via info@bocusedor.dk med angivelse af antal deltagere.

Vi glæder os til at fejre det danske holds flotte præstation sammen med alle, der har støttet og fulgt deres vej til sølvmedaljen.

Næste
Næste

Kom til reception for teamet 3. februar