Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotelchef Hasse Bonde-Sterup har taget skridtet fuldt ud og overtager direktørstolen på Haraldskær Sinatur i de naturskønne omgivelser ved Vejle.

Det er ikke nyt for Hasse Bonde-Sterup at sidde i direktørstolen, han har nemlig fungeret som daglig leder for hotellet og sørget for, at de mange konferencegæster i hverdagene og leisuregæster i weekenden, har fået den bedste oplevelse. Hasse Bonde-Sterup har drevet den gamle herregaard i samarbejde med direktør Christina Nielsen, som også er direktør for søsterhotellet Sixtus Sinatur Hotel & Konference i Middelfart.

På Haraldskær har de netop gennemgået en større ombygning og nu ser den nye direktør frem til at kunne byde indenfor i mere moderne faciliteter på den gamle herregård, der blev bygget i 1434. Mens der har været masser af charme i bygningerne, har det knebet lidt med pladsen. Indtil nu, hvor der er kommet mere plads i køkkenet og til de spisende gæster. Og ikke mindst, er der også blevet plads til et vinloft, med et bredt udvalg af vin fra de europæiske vinmarker.

Log ind