HORESTA har taget initiativ til et netværk, hvor organisationer og institutioner går sammen med eliten i dansk gastronomi for at drøfte, hvordan Danmarks position på den gastronomiske verdensscene bedst sikres. Medarrangører er FOOD, Hotel- og Restaurantskolen i København, Søren Ledet fra Geranium og Rasmus Munk fra Alchemist.
I denne uge holdt netværket sit første møde, skriver Fødevarefokus.dk.
”Omdrejningspunktet for netværket er en fremtidssikring af dansk gastronomi. Vi skal sikre, at branchen har fundamentet for succes på den lange bane, og vi skal diskutere udfordringerne med manglende optag på kokke- og tjeneruddannelse, samt hvordan den næste generation af stjernekokke får mulighederne for at udfolde deres fulde talent”, siger HORESTAs kommercielle direktør, Jeppe Møller-Herskind.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Ny beløbsordning vedtaget i Folketinget
24-03-2023
-
HORESTA: Stram finanslov giver mening
24-03-2023
PRESSEKLIP
-
Ikonisk spahotel kåret som Årets business hotel
24-03-2023
-
Ny direktør på Haraldskær Sinatur & Konference
24-03-2023
-
Rekordmange lærlingepladser i 2022
24-03-2023
-
Flere restaurantgæster løfter Dagrofas koncern-regnskab
24-03-2023
-
Agerskov Kro og Hotel er kåret som Årets feriehotel
24-03-2023
-
Starbucks-direktør forlader posten før tid
24-03-2023
-
København blandt Europas dyreste
24-03-2023