National udvælgelse

Her er deltagerne ved udvælgelseskonkurrencen d. 28. august.

Ligesom ved konkurrencen i Lyon har deltagerne 5 timer og 35 minutter til at tilberede de to konkurrenceretter, der kan sikre dem en plads som Danmarks kandidat ved Bocuse d'Or 2020-2021.

De seks deltagere er, i alfabetisk rækkefølge:

  • Allan Poulsen, Noorrm
  • Brian Pedersen, Atelier 85
  • Christoffer Brink, Frank
  • Patrick Godborg, Babette
  • Ronni Mortensen, Geranium
  • Tommy Friis, Fru Larsen

Udvælgelseskonkurrencen finder sted i Bella Center København i forbindelse med fødevaremessen Bite Copenhagen. Vi arbejder på, at dagen bliver et Bocuse d'Or i miniformat med alt, hvad det indebærer af flag, heppekor, råben og skrigen og håber derfor på, at der kommer rigtig mange gæster og hepper med.

Nærmere info om billetter og indhold for dagen kommer, når vi nærmer os datoen. Følg også Bocuse d'Or Danmark på Facebook og Instagram.

Nyheder

  • National udvælgelse +

    Her er deltagerne ved udvælgelseskonkurrencen d. 28. august. Ligesom ved konkurrencen i Lyon har deltagerne 5 timer og 35 minutter Læs mere
  • Hvem bliver Danmarks kommende kandidat ved Bocuse d'Or? +

    Ny tilmeldingsfrist! Kenneth Toft-Hansen vandt guld i januar, og nu skal vi finde den næste kandidat, der har modet, tiden Læs mere
  • Verdens bedste kok +

    Verdens mest prestigefyldte kokkekonkurrence Bocuse d´Or er netop afsluttet, og den danske kok Kenneth Toft-Hansen vandt guld. Der var spænding Læs mere
  • Så er Kenneth i gang +

    Klokken otte gik startskuddet for finalen i den prestigefulde kokkekonkurrence Bocuse d’Or. Kenneth Toft-Hansen, Svinkløv Badehotel, og hans assistent Christian Læs mere
  • Fakta om Lyon 2019 +

        Læs meget mere om konkurrencen på denne side. Her kan man læse om de enkelte kandidater og se Læs mere
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8