Kenneth og kalvekammen

Nu er sløret endelig løftet for, hvilke bundne ingredienser, der skal indgå i kødretten, så nu kan Kenneth og Christian endelig give den fuld gas med at udvikle og test fadretten.

Den bundne ingrediens er kalvekam af fransk sødmælkskalv, og derudover må der vælges imellem lever, nyre, brisler, mave eller tæer fra kalven. Teamet er allerede i gang med at eksperimentere med tilberedningen af det lyse kalvekød, og de tager imod opgaven og udfordringen med oprejst pande, ligesom de gjorde til EM.


Den 31. oktober får vi nyheden om hvilke råvarer, der bliver hovedemner i tallerkenretten.

Nyheder

  • Kenneth og kalvekammen +

    Nu er sløret endelig løftet for, hvilke bundne ingredienser, der skal indgå i kødretten, så nu kan Kenneth og Christian Læs mere
  • Bocuse d'Or Danmark opruster +

    Til januar skal Kenneth Toft-Hansen igen dystre imod de tunge kandidater når det gælder de uofficielle verdensmesterskaber for kokke – Bocuse Læs mere
  • Europas tredjebedste kok +

    Igen hæder til Danmark ved kokkekonkurrencen Bocuse d’Or De europæiske mesterskaber Bocuse d’Or 2018 er netop afsluttet i Torino, og Læs mere
  • Tilbageblik på Torino +

    I juni måned dystede Kenneth Toft-Hansen med to retter om det prestigefyldte guld i konkurrencen om det europæiske Bocuse d’Or. Læs mere
  • Rasmus Kofoed er coach for Kenneth +

    Når Kenneth skal repræsentere Danmark i Torino, er det med Bocuse d’Or-legenden Rasmus Kofoed fra Geranium som coach. Siden Kenneth Læs mere
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7