Kenneth og kalvekammen

Nu er sløret endelig løftet for, hvilke bundne ingredienser, der skal indgå i kødretten, så nu kan Kenneth og Christian endelig give den fuld gas med at udvikle og test fadretten.

Den bundne ingrediens er kalvekam af fransk sødmælkskalv, og derudover må der vælges imellem lever, nyre, brisler, mave eller tæer fra kalven. Teamet er allerede i gang med at eksperimentere med tilberedningen af det lyse kalvekød, og de tager imod opgaven og udfordringen med oprejst pande, ligesom de gjorde til EM.


Den 31. oktober får vi nyheden om hvilke råvarer, der bliver hovedemner i tallerkenretten.

Nyheder

  • Hvem bliver Danmarks kommende kandidat ved Bocuse d'Or? +

    Ny tilmeldingsfrist! Kenneth Toft-Hansen vandt guld i januar, og nu skal vi finde den næste kandidat, der har modet, tiden Læs mere
  • Verdens bedste kok +

    Verdens mest prestigefyldte kokkekonkurrence Bocuse d´Or er netop afsluttet, og den danske kok Kenneth Toft-Hansen vandt guld. Der var spænding Læs mere
  • Så er Kenneth i gang +

    Klokken otte gik startskuddet for finalen i den prestigefulde kokkekonkurrence Bocuse d’Or. Kenneth Toft-Hansen, Svinkløv Badehotel, og hans assistent Christian Læs mere
  • Fakta om Lyon 2019 +

        Læs meget mere om konkurrencen på denne side. Her kan man læse om de enkelte kandidater og se Læs mere
  • Europas bedste commis +

      Ved europamesterskaberne i Torino, hvor det danske team med Kenneth Toft-Hansen som kandidat vandt bronze, blev hans assistent Christian Læs mere
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8