Tilbageblik på Torino

I juni måned dystede Kenneth Toft-Hansen med to retter om det prestigefyldte guld i konkurrencen om det europæiske Bocuse d’Or. Her kan du læse et tilbageblik på, da det gik løs. 

De europæiske mesterskaber begyndte i går, mandag d. 11. juni, i Torino, Italien, og det danske team går på som nummer seks i dag. Siden det sene efterår har Kenneth Toft-Hansen og assistent Christian Wellendorf arbejdet fuld tid på at udvikle de to retter som de håber, kan bringe Danmark på vinderskamlen igen. Afgørelsen falder kl. 18.00 i dag tirsdag. Rasmus Kofoed fra Geranium er teamets coach, og ’præsident’ og med i dommerpanelet er Francis Cardenau. Det vil være muligt at få citater fra Cardenau via tlf. her til formiddag

Reglerne er ens for alle de europæiske deltagere. Der er 5 timer og 35 minutter til at lave en vegetar- og en kødret. Arrangørerne har stillet retningslinjer for hvad retterne skal indeholde:

  • Første ret skal være 100 % vegetarisk men skal indeholde æg og Castelmagno-ost. Den sædvanlige ’mystery ingredient’, som blev afsløret i går, mandag, er spaghetti nr. 7.
  • Kødretten skal indeholde mørbrad af ungkvæg af kvæget fassona piemontese, kalvebrisler og ris.

Frem til præsentationen af vegetarretten for dommerne kl. 15.20 er der stort hemmelighedskræmmeri, angående hvad der kommer til at være på tallerkenen. Alle lande har holdt kortene tæt ind til kroppen for ikke at afsløre detaljer fra deres menuer.

Følg Bocuse d’Or Danmark på Facebook, hvor vi også annoncerer vinderne efter præmieoverrækkelsen kl. 18 i dag. Vi udsender også pressemeddelelse efter annoncering af vinderne.

Læs mere om konkurrencen her: http://www.bocusedor.dk 

Pressefotos: Sendes på forespørgsel. Udvalgte fotos vil også være tilgængelige via Scanpix i løbet af dagen.

Nyheder

  • Europas bedste commis +

      Ved europamesterskaberne i Torino, hvor det danske team med Kenneth Toft-Hansen som kandidat vandt bronze, blev hans assistent Christian Læs mere
  • Kenneth og kalvekammen +

    Nu er sløret endelig løftet for, hvilke bundne ingredienser, der skal indgå i kødretten, så nu kan Kenneth og Christian Læs mere
  • Bocuse d'Or Danmark opruster +

    Til januar skal Kenneth Toft-Hansen igen dystre imod de tunge kandidater når det gælder de uofficielle verdensmesterskaber for kokke – Bocuse Læs mere
  • Europas tredjebedste kok +

    Igen hæder til Danmark ved kokkekonkurrencen Bocuse d’Or De europæiske mesterskaber Bocuse d’Or 2018 er netop afsluttet i Torino, og Læs mere
  • Tilbageblik på Torino +

    I juni måned dystede Kenneth Toft-Hansen med to retter om det prestigefyldte guld i konkurrencen om det europæiske Bocuse d’Or. Læs mere
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7