Rasmus Kofoed tilbage til Bocuse

Kenneth Toft-Hansen fra Svinkløv Badehotel er Danmarks kandidat ved de kommende Bocuse d’Or konkurrencer. Første udfordring er EM for kokke i Torino maj 2018, og Kenneth får nu støtte af Rasmus Kofoed, der skal fungere som mentor i forberedelserne.

Rasmus Kofoed er den eneste kok i verden, der har vundet bronze, sølv og guld ved de prestigefyldte konkurrencer i Lyon. Til daglig er han kok og medejer af den trestjernede Michelin restaurant Geranium i Parken i København - den eneste restaurant med tre stjerner i Danmark og netop kåret til 19. bedste restaurant i verden. Vi er derfor meget glade for at knytte Rasmus Kofoed til os udtaler formanden for Bocuse d`Or i Danmark i Ritt Bjerregaard. Det er helt enestående, at vi i Danmark nu kan trække på en kapacitet som Rasmus.

Han skal inspirere Kenneth Toft-Hansen i hans forberedelser til de kommende konkurrencer. Danmark har ikke ved de seneste to konkurrencer opnået point nok til hverken medaljer eller særpriser. Med Rasmus Kofoed som mentor og nærmeste sparringspartner, håber Bocuse d’Or Danmark, at det kan hjælpe med igen at få Danmark placeret i toppen af verdens gastronomiske liga.


Historisk set har Danmark klaret sig godt ved konkurrencerne og er faktisk kun overgået af Sverige, Norge og Frankrig, når det kommer til antallet af vundne medaljer. Og med Rasmus Kofoed med på holdet igen tegner det godt for Kenneth Toft-Hansen, der selv er en meget talentfuld kok ved de kommende mesterskaber.


Kenneth Toft-Hansen er nu ikke selv uprøvet i Bocuse d’Or sammenhæng. Han var dansk kandidat for to år siden. Dér fik han sølvmedalje ved de europæiske mesterskaber og kom på en 6. plads ved konkurrencen i Lyon. Så makkerparret med den tidligere guldvinder lover godt for Danmark, siger Ritt Bjerregaard.


Rasmus Kofoed er glad for henvendelsen fra Bocuse d’Or Danmark og glæder sig til at skulle fungere som mentor for Kenneth toft-Hansen: ”Bocuse d’Or er på mange måder en skør verden. Man bruger det meste af et år på at forbedrede én foret og én hovedret, og det har jeg gjort tre gange nu. Men jeg synes, det er sjovt at være med i den kreative proces, hvor vi udvikler retterne – det har givet mig utroligt meget, som jeg kan bruge i dagligdagen. Det er også derfor, jeg ser frem til at udvikle og træne med Kenneth Toft-Hansen – han har det stof og har den mentalitet, der skal til for at vinde i Bocuse d’Or ”

Den nye kandidats første opgave er at repræsentere Danmark ved Bocuse d’Or i Torino i juni 2018.

Nyheder

 • Bocuse hædret med legat +

  Akademiet Bocuse d’Or modtog 28. november 2017 Preben Hansens Legats Hæderspris 2017. Akademiet arbejder for at bevare Danmarks position på Læs mere
 • Paul Bocuse +

  Det er med sorg, at vi hos det danske Bocuse d´Or Akademi har modtaget meddelelsen om, at Paul Bocuse er Læs mere
 • Rasmus og Kenneth tryllede +

  I begyndelsen af september afholdt Bocuse d´Or en støttemiddag på Geranium, hvor der blev samlet penge ind til Kenneth Toft-Hansens Læs mere
 • Rasmus Kofoed tilbage til Bocuse +

  Kenneth Toft-Hansen fra Svinkløv Badehotel er Danmarks kandidat ved de kommende Bocuse d’Or konkurrencer. Første udfordring er EM for kokke Læs mere
 • Kenneth Toft-Hansen tilbage +

  Danmarks nye Bocuse d’Or-kandidat fundet! Danmark har netop fået en ny Bocuse d’Or-kandidat, der skal repræsentere landet ved de kommende Læs mere
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6