EM i Sydeuropa

For første gang i Bocuse-historien vil Bocuse d'Or Europe finde sted i Sydeuropa. Efter Norge, Schweiz, Belgien, Sverige og Ungarn, går turen næste gang til Italien - og regionen Piemonte. Byen Torino er værter for den europæiske finale af Bocuse d'Or i juni måned 2018.


Så nu sigter alle de europæiske kokke kandidater mod juni 2018 hvor de skal mødes og dystre mod hinanden. Piemonte-regionen har ideelle rammer til at være vært for den store kokkekonkurrence: Produkter fra en rig terroir (trøffeler fra Alba, Piemonte hasselnødder, kvægrace, kalvekød samt de mange oste) og de mange stjerne kokke (otte én-stjernede restauranter alene i Torino).

Fra 10. til 12. juni i 2018 vil de 20 unge europæiske kokke kæmpe om at vinde det europæiske trofæ og adgangsbilletten til at deltage i det 17. Bocuse d'Or i Lyon i januar 2019.

Nyheder

  • Europas bedste commis +

      Ved europamesterskaberne i Torino, hvor det danske team med Kenneth Toft-Hansen som kandidat vandt bronze, blev hans assistent Christian Læs mere
  • Kenneth og kalvekammen +

    Nu er sløret endelig løftet for, hvilke bundne ingredienser, der skal indgå i kødretten, så nu kan Kenneth og Christian Læs mere
  • Bocuse d'Or Danmark opruster +

    Til januar skal Kenneth Toft-Hansen igen dystre imod de tunge kandidater når det gælder de uofficielle verdensmesterskaber for kokke – Bocuse Læs mere
  • Europas tredjebedste kok +

    Igen hæder til Danmark ved kokkekonkurrencen Bocuse d’Or De europæiske mesterskaber Bocuse d’Or 2018 er netop afsluttet i Torino, og Læs mere
  • Tilbageblik på Torino +

    I juni måned dystede Kenneth Toft-Hansen med to retter om det prestigefyldte guld i konkurrencen om det europæiske Bocuse d’Or. Læs mere
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7