EM i Sydeuropa

For første gang i Bocuse-historien vil Bocuse d'Or Europe finde sted i Sydeuropa. Efter Norge, Schweiz, Belgien, Sverige og Ungarn, går turen næste gang til Italien - og regionen Piemonte. Byen Torino er værter for den europæiske finale af Bocuse d'Or i juni måned 2018.


Så nu sigter alle de europæiske kokke kandidater mod juni 2018 hvor de skal mødes og dystre mod hinanden. Piemonte-regionen har ideelle rammer til at være vært for den store kokkekonkurrence: Produkter fra en rig terroir (trøffeler fra Alba, Piemonte hasselnødder, kvægrace, kalvekød samt de mange oste) og de mange stjerne kokke (otte én-stjernede restauranter alene i Torino).

Fra 10. til 12. juni i 2018 vil de 20 unge europæiske kokke kæmpe om at vinde det europæiske trofæ og adgangsbilletten til at deltage i det 17. Bocuse d'Or i Lyon i januar 2019.

Nyheder

  • Kenneth Toft-Hansen tilbage +

    Danmarks nye Bocuse d’Or-kandidat fundet! Danmark har netop fået en ny Bocuse d’Or-kandidat, der skal repræsentere landet ved de kommende Læs mere
  • EM i Sydeuropa +

    For første gang i Bocuse-historien vil Bocuse d'Or Europe finde sted i Sydeuropa. Efter Norge, Schweiz, Belgien, Sverige og Ungarn, Læs mere
  • Morten – verdens 10. bedste kok +

    Det blev ikke til en plads på vinderpodiet for Danmark. Men fine point til beviser kokken Morten Falk, at Danmark Læs mere
  • Peberrod og bornholmsk sennepskorn +

    Her er menuen som Morten Falk og hans assistent Joachim Kongsgaard præsenterede for dommerne til konkurrencen i Lyon. Kravene fra arrangørernes Læs mere
  • Følg med på Facebook +

    Når konkurrencen finder sted i Lyon 24.-25. januar vil vi her fra det danske Bocuse D´Or løbende informere jer via Læs mere
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5