Peberrod og bornholmsk sennepskorn

Foto Montgomery

Her er menuen som Morten Falk og hans assistent Joachim Kongsgaard præsenterede for dommerne til konkurrencen i Lyon.

Kravene fra arrangørernes side var følgende:

  • Forretten skal være 100 % vegansk.
    Hovedretten skal indeholde kød fra en bressekylling og skaldyr fra enten hummer, krebs eller jomfruhummer.

Forretten: Rødbede, svampe og persille
Bagt rødbede med bornholmske sennepskorn
Syltede gule beder fyldt med peberrods emulsion
Puff af malt, persille pure og koreansk hvidløg
Oblatter af rodfrugter
Bouillon på svampe tilsmagt med bagt hvidløg og aromatiske urter


Hovedretten: Bressekylling og Blå hummer
Hel farseret kylling fra Bresse
Braiserede lår, morkler og citrontimian
Hummerpølse med sennepskorn fra Bornholm ”en vessie”
Indmadsmousse på toast marmoreret med sorte trøfler
Samsøkartofler i tærte med champignonsgelé
Syltede løg med dansk friskost og urter
Sauce Jubilé
Hummer og bressekylling emulsion

Nyheder

  • Bocuse hærdet med legat +

    Akademiet Bocuse d’Or modtog 28. npvember 2017 Preben Hansens Legats Hæderspris 2017. Akademiet arbejder for at bevare Danmarks position på Læs mere
  • Rasmus og Kenneth tryllede +

    I begyndelsen af september afholdt Bocuse d´Or en støttemiddag på Geranium, hvor der blev samlet penge ind til Kenneth Toft-Hansens Læs mere
  • Rasmus Kofoed tilbage til Bocuse +

    Kenneth Toft-Hansen fra Svinkløv Badehotel er Danmarks kandidat ved de kommende Bocuse d’Or konkurrencer. Første udfordring er EM for kokke Læs mere
  • Kenneth Toft-Hansen tilbage +

    Danmarks nye Bocuse d’Or-kandidat fundet! Danmark har netop fået en ny Bocuse d’Or-kandidat, der skal repræsentere landet ved de kommende Læs mere
  • EM i Sydeuropa +

    For første gang i Bocuse-historien vil Bocuse d'Or Europe finde sted i Sydeuropa. Efter Norge, Schweiz, Belgien, Sverige og Ungarn, Læs mere
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5