Akademi

Bocuse dÓr er det uofficielle gastronomiske verdensmesterskab som hver andet år afholdes i Lyon, Frankrig. Den blev stiftet tilbage i 1983 Paul Bocuse. Akademiet Bocuse d´Or Danmark har til det gode formål at profilere Danmark på det gastronomiske verdenskort. Og det vil vi blandt andet gøre via vores kandidat Kenneth Hansen. Vi arbejder alle frivilligt i vore forening. Se vore mission og vision her. Danmark har i de seneste år opnået en yderst prominente resultater i konkurrencen. Akademiet Bocuse d’Or Danmark arbejder målrettet på at fastholde og udbygge denne position.

Manifest

Nyheder

  • Rasmus og Kenneth tryllede +

    I begyndelsen af september afholdt Bocuse d´Or en støttemiddag på Geranium, hvor der blev samlet penge ind til Kenneth Toft-Hansens Læs mere
  • Kenneth Toft-Hansen tilbage +

    Danmarks nye Bocuse d’Or-kandidat fundet! Danmark har netop fået en ny Bocuse d’Or-kandidat, der skal repræsentere landet ved de kommende Læs mere
  • EM i Sydeuropa +

    For første gang i Bocuse-historien vil Bocuse d'Or Europe finde sted i Sydeuropa. Efter Norge, Schweiz, Belgien, Sverige og Ungarn, Læs mere
  • Morten – verdens 10. bedste kok +

    Det blev ikke til en plads på vinderpodiet for Danmark. Men fine point til beviser kokken Morten Falk, at Danmark Læs mere
  • Peberrod og bornholmsk sennepskorn +

    Her er menuen som Morten Falk og hans assistent Joachim Kongsgaard præsenterede for dommerne til konkurrencen i Lyon. Kravene fra arrangørernes Læs mere
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5